TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - 13 Kasım İlkokulu

'Çök Kapan Tutun' Tatbikatı Yapıldı

Orman Haftası Etkinliklerimiz kapsamında bahçemizdeki ağaçların bakımını yaptık

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi Programı düzenlendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Şehitler Abidesini Ziyaret ettik.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı Düzenlendi.

SÜLEYMANPAŞA KAYMAKAMI SAYIN MUSTAFA GÜLER' DEN OKULUMUZA ZİYARET

Mrt

Sivil savunma, ülke savunmasının vazgeçilmez öğelerinden biri olup, yalnızca savaş zamanında değil barışta, yaşanan doğa kaynaklı afetlerde, halkın can ve mal kaybını en aza indirmek amacıyla yürütülen koruyucu ve kurtarıcı faaliyetlerin bütününü kapsıyor.

Topyekûn savunmanın en önemli unsurlarından biri olan; savaşta, afetlerde, yangınlarda ve diğer arama-kurtarma faaliyetlerinde halkın can ve mal kaybını en aza indirme amacını taşıyan sivil savunma konusuna dikkat çekmek amacıyla her yıl 28 Şubat günü ülkemizde Sivil Savunma Günü olarak kutlanıyor.

Mrt

Yeşilay Haftası Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası'nı kutluyor, hafta kapsamında yaptığımız etkinliklerle toplumun bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmayı hedefliyoruz.

OKULUMUZDA KARNE HEYECANI

OKULUMUZ FUTBOL MAÇINDA GALİP GELDİ...

Ara

OKULUMUZ ANASINIFINDA YERLİ MALI HAFTASI

Ara

Engelli bireylerin yaşantılarına ve sorunlarına dikkat çekmek amacıyla okulumuzda bir farkındalık etkinliği yapılmıştır.