TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - 13 Kasım İlkokulu

Gürsan ÇİL - OKUL MÜDÜRÜMÜZ

1967 Bayburt´ta doğdum. İlkokul, ortaokul ve Liseyi Bayburt´ta tamamladım. 1989 yılında Çanakkale Eğitim Yüksekokulundan Sınıf öğretmeni olarak mezun oldum. Sırasıyla -Diyarbakır ili Lice ilçesi Cumhuriyet İlkokulunda -Bayburt Merkez Yzb Şehit Agaj İlköğretim okulunda, -İstanbul /Çatalca Ocayenice İlköğretim okulunda -Tekirdağ / Muratlı Kırkkepenekli ilkokulu ve Arzulu ilköğretim okulunda öğretmenlik yaptım     2005 - 2013 yılları arasında  Tekirdağ Halk Eğitimi Merkezi ve ASO müdür yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2013 - 2018 yılı Ağustos ayına kadar Çorlu Halk Eğitimi Merkezine Müdür olarak görev yaptım.    2018 yılı 27 Ağustos’ta Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi 13 Kasım İlkokulu/Ortaokuluna müdür olarak atandım. Evli ve iki kız çocuğum var..